Esittely

Olen Juulia Liimatta. Asun tällä hetkellä Lapinlahdella koirieni Wilman, Mindyn, Tirpan ja Onnan kanssa. Ammatiltani olen eläintenhoitaja (pt, at). Syvensin osaamista Eläintenhoidon ammattitutkinnolla, oa eläinhoitola.

Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2015. Samana vuonna sain kennelnimen Fearless Piraiya's ja kennelin ensimmäinen pentue syntyi. Kasvattajan jatkokurssin suoritin v. 2020. Olen myös Kennelliiton ja rotujärjestön, Cairnterrierikerhon jäsen.

Olen aina pitänyt eläimistä, etenkin koirista. Neljätoista vuotta sitten, pitkän haaveilun jälkeen sain ensimmäisen koirani, Wilman. Wilma on sekarotuinen terrieri, jonka myötä rakastuin vain enemmän terriereihin ja niiden luonteeseen, ja halusin löytää itselleni sopivan terrierirodun. Siksi päädyinkin hankkimaan yhdeksän vuotta sitten Yavanna's kennelistä ensimmäisen cairnterrierini, Mindyn. Mindyn jälkeläisistä kotiin on jäänyt kasvamaan Tirppa ja Onna, ja Molly on myös vahvasti elämässämme mukana.

Rakastuin rotuun niin paljon, että haluan tulevaisuudessa kasvattaa cairnterriereitä pienimuotoisesti edistäen rodun terveyttä, luonnetta ja ulkomuotoa,unohtamatta rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta.